Gevelreiniging

Zoekt u naar gevelreiniging? Daarvoor bent u bij Protect Plus aan hét juiste adres. Zo beschikt Protect Plus over de juiste middelen en mogelijkheden om uw gevelreiniging te voltooien tot een succes. Zo zal uw pand weer een uitstraling krijgen als nieuw na een uitgebreide gevelreiniging.

Niet alleen in daarmee het aangezicht van het pand verbeterd. Maar ook zullen nieuwe, en bestaande relaties een vertrouwde indruk krijgen van uw pand. Dit wilt u toch ook? Bekijk alle mogelijkheden van een uitgebreide gevelreiniging of neem vrijblijvend contact op met een van onze specialisten.

Investeren in de toekomst van uw pand. Dat kan met Protect Plus! Zo kost het schoonmaken van bijvoorbeeld een aluminium deur of kozijn veel tijd en energie. Vaak levert het ook niet het gewenste effect voor de korte, en lange termijn. Vrijwel ieder materiaal verliest na verloop van tijd de glans en uitstraling.

Daardoor kan het pand een verweerde uitstraling krijgen. Niet alleen verliest het daarmee de uitstraling. Maar ook zal het vertrouwen van uw klanten verminderen. Een goed onderhouden pand wekt namelijk vertrouwen bij nieuwe, en bestaande relaties. Het reinigen met ‘normale’ reinigingsmiddelen geeft ook doorgaans niet het gewenste effect.

Door het gebruik van de juiste reiniging- en beschermingsmiddelen zal Protect Plus eerst zorgen voor een diepgaande reiniging. Vervolgens bieden wij uw oppervlak een passende bescherming. De coating van Protect Plus zijn ontwikkeld voor de lange termijn. Daarmee zal het gereinigde oppervlakte blijven stralen.

De een-componentenbasis van onze coating zorgt voor een flexibele werking. Zo bevat de coating ook een geïntegreerde uv-blocker en is vuilafstotend. De milieuvriendelijke coating craqueleert niet en zorgt voor een uitstekende hechting. Dankzij de hoge weerstand is het oppervlak weer als nieuw. En… voor een flink aantal jaren!

Herstellen en behandelen

Wanneer uw pand invloed ondervind van bijvoorbeeld weer of vuil is het mogelijk dat uw oppervlaktes beschadigd raken. Protect Plus beschikt over een methode om het beschadigde oppervlak weer te reinigen en herstellen. Zo zal op een milieuvriendelijke wijze het oppervlak gereinigd worden waarna het direct behandeld wordt. Hierdoor voorkomt u dat het materiaal beschadigd raakt en meer schade ontstaat. Daarom zetten we hiervoor onze eigen professionals in.

Door middel van kennis, ervaring en goede materialen kunnen deze professionals uw oppervlakten zo goed mogelijk herstellen. Daarmee zijn uw gevelpanelen, kozijnen of deuren weer voor jaren beschermd tegen atmosferische invloeden. Periodieke reiniging van aangehecht vuil is echter noodzakelijk om de werking van de coating te behouden. We adviseren u graag over een meer jaren onderhoud planning.

De toepassingen

Doordat Protect Plus een coating heeft ontwikkeld voor de lange termijn zult u uw te behandelen object zien veranderen. Door het reinigen en aanbrengen van de  coating zal uw object zo goed als nieuw worden. Dat wil zeggen dat de glans terug komt en dat er bescherming wordt geboden. Echter is het noodzakelijk om uw behandelde oppervlakte wel periodiek te blijven reinigen van aangehecht vuil. Zo waarborgt u de werking van de aangebrachte coating.

Het toepassen van de Protect Plus coating kunt u op oneindig veel materialen doen. Zo kunt u er voor kiezen uw aluminium kozijn te laten behandelen. Daarnaast is het ook mogelijk om een doffe, verweerde benzinepomp een upgrade te geven. Kortom, geen uitdaging is te gek voor Protect Plus. Bent u benieuwd geworden hoe uw gevel zijn natuurlijke uitstraling terug krijgt? Of wilt u weten hoe een meerjaren onderhoudsplanning voor u pand eruit ziet? Neem dan gerust contact op.

Gevelreiniging

Vele mogelijkheden voor gevelreiniging

Reinigen met ‘normale’ schoonmaakmiddelen heeft slechts een kortdurend effect. Het reinigen en beschermen van verkrijt, verkleurd en verweerd aluminium biedt jarenlange bescherming tegen weersinvloeden. Zo voorkomt u dat het materiaal volledig degradeert en er verdere gebreken ontstaan. De coatings van ProtectPlus zijn ontwikkeld voor de lange termijn. Met een professionele oppervlaktebehandeling van o.a. staal, aluminium of metaal verlengt u de levensduur van uw pand. ProtectPlus past deze methode toe op een breed scala aan oppervlakten en verwijdert zo onder andere kalkaanslag, oxidatie en roest.

Van kozijn tot hekwerk en van boei tot liftdeur. Zo reinigen en beschermen wij uw materialen voor lange tijd, zodat weersinvloeden geen effect hebben. De coating is sneldrogend en schilfert niet. Staat uw pand in een gebied waarin de invloed van zee extra groot is? Dan informeren wij u graag over onze methode voor extra zoutbescherming.

Meer weten over
professioneel gevelonderhoud?

Benieuwd hoe uw gevel zijn natuurlijke uitstraling terugkrijgt? Wilt u weten hoe een meerjarenonderhoudsplanning voor uw pand eruit kan zien? Neem dan contact met ons op!

Protect Plus | Logo

Plaagslagen 8
7463 PH Rijssen

    Volg Protect Plus nu ook via Facebook!

    Start met typen en druk op Enter om te zoeken

    Chat openen
    1
    Hallo, welkom bij Protectplus. Stel hier je vraag.