Kleurherstel staal

Wanneer u zoekt op kleurherstel staal, bent u bij ProtectPlus aan het juiste adres. Zo beschikt ProtectPlus over een mogelijkheden die er voor zorgen dat de kleur in uw oppervlakte wordt herstelt. Doorgaans bent u met het kleurherstel van stalen oppervlakten een langere tijd bezig en kost het veel energie. Na verloop van tijd zult u merken dat materialen als staal hun glans en uitstraling verliezen. Het gebruikte materiaal zal dof worden en een verweerde uitstraling geven.

voor het kleurherstel staal en reinigen met ‘normale’ schoonmaakmiddelen heeft dat slechts een kortdurend effect en zult u snel alweer moeten schoonmaken. ProtectPlus heeft een uitkomst voor de lange termijn. De een componenten basis coating van ProtectPlus zorgt voor een flexibele werking, bevat een geïntegreerde uv-blocker en is vuil afstotend. De milieuvriendelijke coating craqueleert niet en zorgt voor een uitstekende hechting. Dankzij de hoge weerstand is het (staal) oppervlak weer als nieuw, zonder voortdurend schoonmaken. En… voor een flink aantal jaren!

Kleurherstel staal

Kleurherstel staal

Staal herstellen

Wanneer uw staal in aanraking komt met weersinvloeden is het mogelijk dat het oppervlakte vervaagt of verkleurt. De enige oplossing is kleurherstel staal uitvoeren. ProtectPlus beschikt over dé juiste mogelijkheden en middelen om uw kleurherstel staal uit te voeren. Zo zal diep genesteld vuil worden verwijderd uit het oppervlakte, daarna biedt onze speciale coating weerstand tegen nieuw vuil.

Daardoor blijft het oppervlakte stralen als nieuw én krijgt nieuw vuil geen kans om zich te hechten. Daarmee zijn uw gevelpanelen, kozijnen of deuren weer voor jaren beschermd tegen atmosferische invloeden. Periodieke reiniging van aangehecht vuil is echter noodzakelijk om de werking van de coating te behouden. Wij adviseren u graag over een meer jaren onderhoud planning.

Benieuwd hoe wij het kleurherstel staal aanpakken? Neem dan vrijblijvend contact op met Protect Plus voor meer informatie over onze mogelijkheden.

ProtectPlus, meer dan een oppervlaktebehandeling

Alle gladde oppervlakten – van aluminium tot kunststof – verweren of verkleuren na verloop van tijd. Met de ProtectPlus oppervlaktebehandeling voorkomt of verhelpt u deze problemen. Deze professionele methode brengt het materiaal weer in originele staat, tast naastgelegen oppervlakten niet aan en heeft een langdurig effect.

Uw kozijnen, gevels etc. zijn tientallen jaren beschermd. Want de oppervlaktebehandeling behoudt voor lange tijd zijn beschermende en esthetische eigenschappen.

Kleurherstel staal

Oppervlaktebehandeling op metaal, aluminium en kunststof

Reinigen met ‘normale’ schoonmaakmiddelen heeft slechts een kortdurend effect. Het reinigen en beschermen van verkrijt, verkleurd en verweerd aluminium biedt jarenlange bescherming tegen weersinvloeden. Zo voorkomt u dat het materiaal volledig degradeert en er verdere gebreken ontstaan. De coatings van ProtectPlus zijn ontwikkeld voor de lange termijn. Met een professionele oppervlaktebehandeling van o.a. staal, aluminium of metaal verlengt u de levensduur van uw pand.

ProtectPlus past deze methode toe op een breed scala aan oppervlakten en verwijdert zo onder andere kalkaanslag, oxidatie en roest. Van kozijn tot hekwerk en van boei tot liftdeur. Zo reinigen en beschermen wij uw materialen voor lange tijd, zodat weersinvloeden geen effect hebben. De coating is sneldrogend en schilfert niet. Staat uw pand in een gebied waarin de invloed van zee extra groot is? Dan informeren wij u graag over onze methode voor extra zoutbescherming.

Oneindig veel toepassingen

Doordat ProtectPlus een coating heeft ontwikkeld voor de lange termijn zult u uw te behandelen object zien veranderen. Door het reinigen en aanbrengen van de  coating zal uw object zo goed als nieuw worden. Dat wil zeggen dat de glans terug komt en dat er bescherming wordt geboden. Echter is het noodzakelijk om uw behandelde oppervlakte wel periodiek te blijven reinigen van aangehecht vuil. Zo waarborgt u de werking van de aangebrachte coating. Het toepassen van de ProtectPlus coating kunt u op oneindig veel materialen doen.

Daardoor kunt u er voor kiezen uw aluminium kozijn te laten behandelen. Daarnaast is het ook mogelijk om een doffe, verweerde benzinepomp een upgrade te geven. Kortom, geen uitdaging is te gek voor ProtectPlus. Bent u benieuwd geworden hoe uw gevel zijn natuurlijke uitstraling terug krijgt? Of wilt u weten hoe een meer jaren onderhoudsplanning voor u pand eruit ziet? Neem dan gerust contact op.

Kleurherstel staal

Volg de werkzaamheden van ProtectPlus nu ook via Facebook!

Oplossingen voor renoveren en onderhoud

ProtectPlus biedt een oplossing voor het onderhouden en reinigen van uw oppervlakten. Oppervlakten als gevelbekleding, deuren en/of kozijnen. Na verloop van tijd zullen uw aluminium, kunststof of metalen oppervlaktes hun glans en uitstraling verliezen. Doordat deze oppervlakten te maken krijgen met alle atmosferische invloeden als bijvoorbeeld zonlicht. Door middel van de ProtectPlus coating kunt u uw ondergrond reinigen, herstellen en voorzien van een coating. Deze coating zal uw oppervlakte laten stralen.

Daarnaast kunt u de milieuvriendelijke coating van ProtectPlus toepassen op oneindig veel oppervlakten. Bijvoorbeeld wanneer u kiest voor reinigen brons aluminium. De een componenten basis in de coating zorgt voor een flexibele werking. Daarnaast bevat het een geïntegreerde uv-blocker en is het ook nog eens vuilafstotend. Dankzij de hoge weerstand is het oppervlak weer als nieuw, zonder voortdurend schoonmaken. Bent u benieuwd wat ProtectPlus voor u kan betekenen? Vraag dan snel informatie aan.

Start met typen en druk op Enter om te zoeken

Chat openen
1
Hallo, welkom bij Protectplus. Stel hier je vraag.