Verweerd aluminium reinigen

Het reinigen en beschermen van verkrijt, verkleurd en verweerd aluminium biedt jarenlange bescherming tegen weersinvloeden.

Zo voorkomt u dat het materiaal volledig degradeert en alle pigmenten barsten en er gaten in de ondergrond ontstaan. De matte, doffe of schrale uitstraling verdwijnt en het materiaal krijgt zijn oorspronkelijke textuur, glans en kleur terug. We herstellen geanodiseerd en gepoedercoat aluminium in profielen, kozijnen, (overhead)deuren etc. op milieuvriendelijke wijze. De effecten van aluminium oxidatie worden teniet gedaan en het materiaal is langdurig beschermd tegen o.a. zoute, zure en zilte lucht/regen en andere atmosferische invloeden.

metaal Aluminium Protect Plus | Oppervlaktebehandeling
Aluminium Protect Plus | Oppervlaktebehandeling

Reinigen

ProtectPlus mocht haar coating, exclusief voor Nederland, al op tal van verschillende materialen in projecten aanbrengen. Want aluminium is onderhoudsarm, maar niet onderhoudsvrij. De praktijk wijst dagelijks uit dat een goed aangebrachte oppervlaktebehandeling – mits periodiek gereinigd – tientallen jaren zijn beschermende en esthetische eigenschappen behoudt. En dat effect is direct zichtbaar. Benieuwd? Enkele recente projecten vindt u op onze projectenpagina.

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor het reinigen van verkrijt, verkleurd en verweerd aluminium.

Heeft u vragen over Protect Plus?
Stel uw vraag direct online!

Start met typen en druk op Enter om te zoeken

Chat openen
1
Hallo, welkom bij Protectplus. Stel hier je vraag.