Gevelonderhoud
à la ProtectPlus

Professioneel gevelonderhoud met een duurzaam effect. Dat is de missie van ProtectPlus.

Historie
In ons dagelijkse werk werden we regelmatig geconfronteerd met matig of slecht vastgoedonderhoud.  Oppervlaktebehandeling van de verschillende materialen krijgt vaak onvoldoende aandacht. Het resultaat is een teleurstellende aanblik van een pand. Met alle gevolgen voor de kostbare materialen van dien. De vervuiling zit na enkele jaren al diep in de poriën…

Dat kan anders, besloten we. Immers, goed gevelonderhoud start met de juiste oppervlaktebehandeling. Daarom startten wij enkele jaren geleden ProtectPlus. Ons gevarieerde team heeft expertise op het gebied van bouwkunde, afwerking, gevelbouw en vastgoedonderhoud.  En zo bieden wij een uitgebalanceerd pakket voor duurzaam gevelonderhoud.

over ons

Staat uw pand in een gebied waarin de invloed van zee extra groot is? Dan informeren wij u graag over onze methode voor extra zoutbescherming.

Op onze projectenpagina vindt u enkele voorbeelden van door ons behandelde oppervlakten.

Ook de VMRG (Vereniging Metalen Ramen en Gevelbranche) adviseert regelmatig onderhoud en bescherming van aluminium en andere oppervlakten. Lees meer over oppervlaktebehandeling van staal, aluminium en metaal.

Heeft u vragen over Protect Plus?
Stel uw vraag direct online!

Start met typen en druk op Enter om te zoeken

Chat openen
1
Hallo, welkom bij Protectplus. Stel hier je vraag.