Aluminium schoonmaken:
investeren in de toekomst

Het schoonmaken van bijvoorbeeld aluminium oppervlakten kost veel tijd en energie. Vaak levert dit niet het gewenste effect. Na verloop van tijd verliezen veel materialen hun glans en uitstraling.

Reinigen met ‘normale’ schoonmaakmiddelen heeft slechts een kortdurend effect. De coatings van ProtectPlus zijn ontwikkeld voor de lange termijn. De eencomponentenbasis zorgt voor een flexibele werking, bevat een geïntegreerde uv-blocker en is vuilafstotend. De milieuvriendelijke coating craqueleert niet en zorgt voor een uitstekende hechting. Dankzij de hoge weerstand is het (aluminium) oppervlak weer als nieuw, zonder voortdurend schoonmaken. En… voor een flink aantal jaren!

metaal Aluminium Protect Plus | Oppervlaktebehandeling
Aluminium Protect Plus | Oppervlaktebehandeling

Aluminium herstellen.

Om het aluminium voor lange tijd te herstellen maken we een goed doordacht plan. Het aanbrengen van de ProtectPlus coating is een nauwkeurig en secuur proces en dat geldt ook voor de voorbehandeling. Daarom zetten we hiervoor onze eigen professionals in. Uw gevelpanelen, kozijnen of deuren zijn weer voor jaren beschermd tegen atmosferische invloeden. Periodieke reiniging van aangehecht vuil is echter noodzakelijk om de werking van de coating te behouden. Wij adviseren u graag over een meerjarenonderhoudsplanning.

Benieuwd hoe wij het schoonmaken van uw aluminium oppervlakten aanpakken?

“De ProtectPlus coating kan op elke ondergrond worden aangebracht en laat het oppervlak weer stralen!”

Toepassingen:

Protect Plus | Oppervlaktebehandeling

Heeft u vragen over Protect Plus?
Stel uw vraag direct online!

Start met typen en druk op Enter om te zoeken

Chat openen
1
Hallo, welkom bij Protectplus. Stel hier je vraag.