Veiligheid op nr 1

Veiligheid staat bij ons altijd voorop en heeft prioriteit voor alles wat wij doen.
Wij streven natuurlijk naar zo min mogelijk veiligheidsmeldingen. Om er voor te zorgen dat onze medewerkers alert blijven op de veiligheid op de werkvloer, belonen wij onze medewerkers voor het aangeven van veiligheidsmeldingen.

Om het veiligheidsbewustzijn van onze medewerkers te verhogen doen we daarnaast:

  • Ervoor zorgen dat onze medewerkers vakkundig opgeleid zijn, inclusief een geldig VCA en alle hun werk benodigde certificaten;
  • Het hebben van een modern veiligheidsmanagement, daarmee werken wij samen met klanten aan maximale veiligheid;
  • Werkkleding en benodigde PBM’s (persoonlijke beschermingsmiddelen) zijn up to date;

Veiligheid op nr 1

Met een professionele oppervlaktebehandeling van o.a. staal, aluminium, metaal verlengt u de levensduur van uw deuren. Protect Plus past deze methode toe op een breed scala aan oppervlakten en verwijdert zo onder andere kalkaanslag, oxidatie en roest. Van kozijn tot hekwerk en van boei tot deuren. Zo reinigen en beschermen wij uw materialen voor lange tijd, zodat weersinvloeden geen effect hebben. De coating is sneldrogend en schilfert niet.Staat uw pand in een gebied waarin de invloed van zee extra groot is? Dan informeren wij u graag over onze methode voor extra zoutbescherming. Op onze projecten pagina vindt u enkele voorbeelden van door ons behandelde oppervlakten. Ook de VMRG adviseert regelmatig onderhoud en bescherming van aluminium en andere oppervlakten.

Waarom Protect Plus?

Professioneel gevelonderhoud met een duurzaam effect. Dat is de missie van Protect Plus. In ons dagelijkse werk werden we regelmatig geconfronteerd met matig of slecht vastgoed onderhoud. Oppervlaktebehandeling van de verschillende materialen krijgt vaak onvoldoende aandacht. Het resultaat is een teleurstellende aanblik van een pand. Met alle gevolgen voor de kostbare materialen van dien. De vervuiling zit na enkele jaren al diep in de poriën. Dat kan anders, besloten we. Immers, goed gevelonderhoud start met de juiste oppervlaktebehandeling. Daarom startten wij enkele jaren geleden Protect Plus. Ons gevarieerde team heeft expertise op het gebied van bouwkunde, afwerking, gevelbouw en vastgoed onderhoud. En zo bieden wij een uitgebalanceerd pakket voor duurzaam gevelonderhoud.

Start met typen en druk op Enter om te zoeken

Chat openen
1
Hallo, welkom bij Protectplus. Stel hier je vraag.