RVS reinigen

Het reinigen van RVS is essentieel om het materiaal te beschermen tegen o.a. uv-straling en vervuilende omgevingsfactoren.

Het systeem van ProtectPlus heractiveert het pigment van het roestvrijstaal. Of dat nu gaat om bijvoorbeeld liftdeuren of ….

Roestvrijstaal als nieuw

Vervolgens verzegelen wij duurzaam het materiaal met een uv-werende coating. Het oppervlak ziet eruit als nieuw en is na afloop makkelijk te reinigen. De coating droogt snel, nivelleert zichzelf en bladdert niet af. Ook kleine lakschades kunnen we plaatselijk bijwerken, zodat ze vervolgens – nadat we de volledige oppervlakte behandeld hebben – niet meer zichtbaar zijn.

RVS

Heeft u vragen over Protect Plus?
Stel uw vraag direct online!

Aluminium Protect Plus | Oppervlaktebehandeling

Rvs gevel reinigen

Is uw bedrijfspand voorzien van een rvs gevel? Corrosie en roest tasten het materiaal aan en de gevel oogt schraal en dof. Geef uw gevel een ‘facelift’ met onze coating. De kleur herstelt en het oppervlak is weer dicht en hechtend. Met onze meerjarenonderhoudsplanning behoudt het materiaal, ook in de toekomst, bovendien zijn oorspronkelijke glans en textuur.

Kortom, door het rvs regelmatig te reinigen investeert u in het behoud van uw pand en een blijvende positieve eerste indruk!

Volgt u Protect Plus al via onze Facebook pagina?
Protect Plus Facebook pagina!

Start met typen en druk op Enter om te zoeken

Chat openen
1
Hallo, welkom bij Protectplus. Stel hier je vraag.