Aluminium gevel renoveren

Wanneer u op zoek bent naar aluminium gevel renoveren, bent u bij ProtectPlus aan het juiste adres. Wij behandelen kozijnen, gevels en allerlei andere gladde oppervlaktes zodat deze weer in hun originele staat verkeren.

Daar waar normale schoonmaakmiddelen slecht een kortdurend effect hebben, geniet u met de professionele oppervlaktebehandeling van ProjectPlus een lange tijd van het resultaat. Onze coating bestaat uit een eencomponentenbasis wat zorgt voor een flexibele werking. In onze coating ontstaan geen barstjes of scheurtjes en zorgt daarbij voor een uitstekende hechting. Zo is het resultaat blijvend voor een flink aantal jaren. Zo is uw gevel weer zo goed als nieuw wanneer wij uw aluminium gevel renoveren.

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen doen op het gebied van aluminium gevel renoveren? Neem dan contact met ons op. We voorzien u graag van advies en informatie

Bent u benieuwd wat Protect Plus voor u kan betekenen? Neem dan contact op met Protect Plus voor meer informatie over onze mogelijkheden.

Aluminium gevel renoveren

Aluminium gevel renoveren

Herstellen en behandelen

Wanneer uw pand invloed ondervind van bijvoorbeeld weer of vuil is het mogelijk dat uw oppervlaktes beschadigd raken. Protect Plus beschikt over een methode om het beschadigde oppervlak weer te reinigen en herstellen. Zo zal op een milieuvriendelijke wijze het oppervlak gereinigd worden waarna het direct behandeld wordt.

Hierdoor voorkomt u dat het materiaal beschadigd raakt en meer schade ontstaat. Daarom zetten we hiervoor onze eigen professionals in. Door middel van kennis, ervaring en goede materialen kunnen deze professionals uw oppervlakten zo goed mogelijk herstellen en bijvoorbeeld uw aluminium gevel renoveren.

Daarmee zijn uw gevelpanelen weer voor jaren beschermd tegen atmosferische invloeden nadat we uw aluminium gevel renoveren. Periodieke reiniging van aangehecht vuil is echter noodzakelijk om de werking van de coating te behouden. We adviseren u graag over een meer jaren onderhoud planning. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen op gebied van aluminium gevel reinigen? Neem dan contact met ons op!

ProtectPlus, meer dan een oppervlaktebehandeling

Alle gladde oppervlakten – van aluminium tot kunststof – verweren of verkleuren na verloop van tijd. Met de ProtectPlus oppervlaktebehandeling voorkomt of verhelpt u deze problemen. Deze professionele methode brengt het materiaal weer in originele staat, tast naastgelegen oppervlakten niet aan en heeft een langdurig effect. Uw kozijnen, gevels etc. zijn tientallen jaren beschermd. Want de oppervlaktebehandeling behoudt voor lange tijd zijn beschermende en esthetische eigenschappen.

Aluminium gevel renoveren

Oppervlaktebehandeling op metaal, aluminium en kunststof

Reinigen met ‘normale’ schoonmaakmiddelen heeft slechts een kortdurend effect. Het reinigen en beschermen van verkrijt, verkleurd en verweerd aluminium biedt jarenlange bescherming tegen weersinvloeden. Zo voorkomt u dat het materiaal volledig degradeert en er verdere gebreken ontstaan.

De coatings van ProtectPlus zijn ontwikkeld voor de lange termijn. Met een professionele oppervlaktebehandeling van o.a. staal, aluminium of metaal verlengt u de levensduur van uw pand.

ProtectPlus past deze methode toe op een breed scala aan oppervlakten en verwijdert zo onder andere kalkaanslag, oxidatie en roest. Van kozijn tot hekwerk en van boei tot liftdeur. Zo reinigen en beschermen wij uw materialen voor lange tijd, zodat weersinvloeden geen effect hebben. De coating is sneldrogend en schilfert niet.

Staat uw pand in een gebied waarin de invloed van zee extra groot is? Dan informeren wij u graag over onze methode voor extra zoutbescherming.

Oneindig veel toepassingen

Doordat ProtectPlus een coating heeft ontwikkeld voor de lange termijn zult u uw te behandelen object zien veranderen. Door het reinigen en aanbrengen van de  coating zal uw object zo goed als nieuw worden nadat we bijvoorbeeld uw aluminium gevel renoveren. Dat wil zeggen dat de glans terug komt en dat er bescherming wordt geboden.

Echter is het noodzakelijk om uw behandelde oppervlakte wel periodiek te blijven reinigen van aangehecht vuil. Zo waarborgt u de werking van de aangebrachte coating.

Het toepassen van de ProtectPlus coating kunt u op oneindig veel materialen doen. Zo kunt u er voor kiezen dat we uw aluminium gevel renoveren. Daarnaast is het ook mogelijk om een doffe, verweerde benzinepomp een upgrade te geven.

Kortom, geen uitdaging is te gek voor ProtectPlus. Bent u benieuwd geworden hoe uw gevel zijn natuurlijke uitstraling terug krijgt? Of wilt u weten hoe een meerjarenonderhoudsplanning voor u pand eruit ziet? Neem dan gerust contact op.

Aluminium gevel renoveren

Volg de werkzaamheden van ProtectPlus nu ook via Facebook!

Oplossingen voor renoveren en onderhoud

ProtectPlus biedt een oplossing voor het onderhouden en reinigen van uw oppervlakten. Oppervlakten als gevelbekleding, deuren en/of kozijnen. Na verloop van tijd zullen uw aluminium, kunststof of metalen oppervlaktes hun glans en uitstraling verliezen. Doordat deze oppervlakten te maken krijgen met alle atmosferische invloeden als bijvoorbeeld zonlicht. Door middel van de ProtectPlus coating kunt u uw ondergrond reinigen, herstellen en voorzien van een coating. Deze coating zal uw oppervlakte laten stralen.

Daarnaast kunt u de milieuvriendelijke coating van ProtectPlus toepassen op oneindig veel oppervlakten. Bijvoorbeeld wanneer u kiest voor reinigen brons aluminium. De een componenten basis in de coating zorgt voor een flexibele werking. Daarnaast bevat het een geïntegreerde uv-blocker en is het ook nog eens vuilafstotend.

Dankzij de hoge weerstand is het oppervlak weer als nieuw, zonder voortdurend schoonmaken. Bent u benieuwd wat ProtectPlus voor u kan betekenen? Vraag dan snel informatie aan.

Start met typen en druk op Enter om te zoeken

Chat openen
1
Hallo, welkom bij Protectplus. Stel hier je vraag.