Oppervlaktebehandeling van metalen

Bent u geïnteresseerd in onze unieke oppervlaktebehandeling van metalen? Lees dan verder! Wij beschikken namelijk over een unieke en tevens zeer succesvolle wijze van oppervlaktebehandeling van metalen. Wanneer metalen of andere gladde oppervlakte hun glans, kleur of uitstraling verliezen, is ProtectPlus in staat deze weer te herstellen in hun originele staat.

De oppervlaktebehandeling van metalen en andere oppervlaktes gebeurd op een professionele wijze. Zo is het oppervlak voor een lange periode verzekerd van de originele uitstraling. Zo zorgt onze coating voor landurige bescherming tegen weersinvloeding, corrosie en oxidatie.

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van oppervlaktebehandeling van metalen? Neem dan contact met ons op. We voorzien u graag van informatie en advies!

Investeren in de toekomst

Investeren in de toekomst van uw pand. Dat kan met Protect Plus! Zo kost het schoonmaken van bijvoorbeeld een aluminium deur of kozijn veel tijd en energie. Vaak levert het ook niet het gewenste effect voor de korte, en lange termijn. Vrijwel ieder materiaal verliest na verloop van tijd de glans en uitstraling. Reinigen van bijvoorbeeld kunststof kozijnen zorgt ervoor dat deze weer als nieuw worden.

Daardoor kan het pand een verweerde uitstraling krijgen. Niet alleen verliest het daarmee de uitstraling. Maar ook zal het vertrouwen van uw klanten verminderen. Een muur reinigen is dan de enige oplossing om het vertrouwen terug te winnen. Ook hebben ‘normale’ reinigingsmiddelen niet altijd het gewenste effect bij de oppervlaktebehandeling van metalen.

Juiste gebruik van middelen

Door het gebruik van de juiste reiniging- en beschermingsmiddelen zal Protect Plus eerst zorgen voor een diepgaande reiniging. Vervolgens bieden wij uw oppervlak een passende bescherming. De coating van Protect Plus zijn ontwikkeld voor de lange termijn. Zo zal bijvoorbeeld uw metaal weer haar originele uitstraling hebben na een onze oppervlaktebehandeling van metaal.

De een-componentenbasis van onze coating zorgt voor een flexibele werking. Zo bevat de coating ook een geïntegreerde uv-blocker en is vuilafstotend. De milieuvriendelijke coating craqueleert niet en zorgt voor een uitstekende hechting. Dankzij de hoge weerstand is het oppervlak weer als nieuw. En… voor een flink aantal jaren! Kortom, met onze oppervlaktebehandeling van metaa, is uw kozijnen, metalen oppervlakte weer in haar originele staat.

Herstellen en behandelen

Wanneer uw pand invloed ondervind van bijvoorbeeld weer of vuil is het mogelijk dat uw oppervlaktes beschadigd raken. Protect Plus beschikt over een methode om het beschadigde oppervlak weer te reinigen en herstellen.

Zo zal op een milieuvriendelijke wijze het oppervlak gereinigd worden waarna het direct behandeld wordt. Hierdoor voorkomt u dat het materiaal beschadigd raakt en meer schade ontstaat. Daarom zetten we hiervoor onze eigen professionals in.

Door middel van kennis, ervaring en goede materialen kunnen deze professionals uw oppervlakten zo goed mogelijk herstellen. Daarmee zijn uw gevelpanelen, kozijnen of deuren weer voor jaren beschermd tegen atmosferische invloeden. Zo kunnen onze specialisten bijvoorbeeld dof plastic laten glanzen.

Periodieke reiniging van aangehecht vuil is echter noodzakelijk om de werking van de coating te behouden. We adviseren u graag over een meer jaren onderhoud planning of onze oppervlaktebehandeling van metalen.

De toepassingen

Doordat Protect Plus een coating heeft ontwikkeld voor de lange termijn zult u uw te behandelen object zien veranderen. Door het reinigen en aanbrengen van de  coating zal uw object zo goed als nieuw worden. Daarom kunt u bijvoorbeeld wit hard plastic schoonmaken laten uitvoeren door Protect Plus

Dat wil zeggen dat de glans terug komt en dat er bescherming wordt geboden. Echter is het noodzakelijk om uw behandelde oppervlakte wel periodiek te blijven reinigen van aangehecht vuil. Zo waarborgt u de werking van de aangebrachte coating.

Het toepassen van de Protect Plus coating kunt u op oneindig veel materialen doen. Zo kunt u voor onze oppervlaktebehandeling van metalen kiezen. Daarnaast is het bijvoorbeeld ook mogelijk om een doffe, verweerde benzinepomp een upgrade te geven.

Kortom, geen uitdaging is te gek voor Protect Plus. Bent u benieuwd geworden hoe uw metalen oppervlak zijn natuurlijke uitstraling terug krijgt na onze oppervlaktebehandeling voor metalen? Of wilt u weten hoe een meerjaren onderhoudsplanning voor u pand eruit ziet? Neem dan gerust contact op.

Oppervlaktebehandeling van metalen

Mogelijkheden voor oppervlaktebehandeling voor metalen

Reinigen met ‘normale’ schoonmaakmiddelen heeft slechts een kortdurend effect. Het reinigen en beschermen van verkrijt, verkleurd en verweerd aluminium biedt jarenlange bescherming tegen weersinvloeden. Zo voorkomt u dat het materiaal volledig degradeert en er verdere gebreken ontstaan. De coatings van Protect Plus zijn ontwikkeld voor de lange termijn.

Met bijvoorbeeld een professionele oppervlaktebehandeling van metalen verlengt u de levensduur van uw pand. Protect Plus past deze methode toe op een breed scala aan oppervlakten en verwijdert zo onder andere kalkaanslag, oxidatie en roest.

Van kozijn tot hekwerk en van boei tot liftdeur. Zo reinigen en beschermen wij uw materialen voor lange tijd, zodat weersinvloeden geen effect hebben. De coating is sneldrogend en schilfert niet. Staat uw pand in een gebied waarin de invloed van zee extra groot is? Dan informeren wij u graag over onze methode voor extra zoutbescherming.

Meer weten over
verweerd kunststof reinigen

Benieuwd hoe Protect Plus na onze oppervlaktebehandeling van metalen haar natuurlijke uitstraling terugkrijgt? Of wilt u weten hoe een meerjarenonderhoudsplanning voor uw pand eruit kan zien? Neem dan contact met ons op!

Plaagslagen 8
7463 PH Rijssen

Vul uw gegevens in
Wij zorgen zo spoedig mogelijk voor een reactie.

    Volg Protect Plus nu ook via Facebook!

    Start met typen en druk op Enter om te zoeken

    Chat openen
    1
    Hallo, welkom bij Protectplus. Stel hier je vraag.