Reinigen gevel

Wanneer uw gevel haar stralende uitstraling verliest is het grondig reinigen gevel van groot belang om de originele uitstraling weer terug te krijgen. Er zijn meerdere redenen waarom uw gevel haar uitstraling verliest. Een veelvoorkomende oorzaak is dat de gevel blootgesteld wordt aan weersinvloeden en vuil. Deze tasten vervolgens de gevel aan. Wij kunnen middels het grondig reinigen gevel deze originele uitstraling weer terugbrengen.

Het reinigen gevel wordt zeer zorgvuldig gedaan. Zo wordt al het vuil tot diep in het materiaal verwijderd. Op deze manier krijgt uw gevel haar originele kleur terug. Vervolgens brengen we een coating aan die bescherming biedt aan uw gevel. Zo is deze bestand tegen deze weersinvloeden en vervuiling. Benieuwd wat we op het gebied van reinigen gevel voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!

Investeren in de toekomst

Investeren in de toekomst van uw pand. Dat kan met Protect Plus! Zo kost het schoonmaken van bijvoorbeeld een aluminium deur of kozijn veel tijd en energie. Vaak levert het ook niet het gewenste effect voor de korte, en lange termijn. Vrijwel ieder materiaal verliest na verloop van tijd de glans en uitstraling. Reinigen van bijvoorbeeld kunststof kozijnen zorgt ervoor dat deze weer als nieuw worden.

Daardoor kan het pand een verweerde uitstraling krijgen. Niet alleen verliest het daarmee de uitstraling. Maar ook zal het vertrouwen van uw klanten verminderen. Een muur reinigen is dan de enige oplossing om het vertrouwen terug te winnen. Ook hebben ‘normale’ reinigingsmiddelen niet altijd het gewenste effect bij het reinigen gevel.

Juiste gebruik van middelen

Door het gebruik van de juiste reiniging- en beschermingsmiddelen zal Protect Plus eerst zorgen voor een diepgaande reiniging. Vervolgens bieden wij uw oppervlak een passende bescherming. De coating van Protect Plus zijn ontwikkeld voor de lange termijn. Zo zal bijvoorbeeld uw gevel weer haar originele uitstraling hebben na het grondig reinigen gevel.

De een-componentenbasis van onze coating zorgt voor een flexibele werking. Zo bevat de coating ook een geïntegreerde uv-blocker en is vuilafstotend. De milieuvriendelijke coating craqueleert niet en zorgt voor een uitstekende hechting. Dankzij de hoge weerstand is het oppervlak weer als nieuw. En… voor een flink aantal jaren! Kortom, met onze oppervlaktebehandeling van ProtectPlus is uw oppervlakte weer in haar oorspronkelijke staat.

Herstellen en behandelen

Wanneer uw pand invloed ondervind van bijvoorbeeld weer of vuil is het mogelijk dat uw oppervlaktes beschadigd raken. Protect Plus beschikt over een methode om het beschadigde oppervlak weer te reinigen en herstellen.

Zo zal op een milieuvriendelijke wijze het oppervlak gereinigd worden waarna het direct behandeld wordt. Hierdoor voorkomt u dat het materiaal beschadigd raakt en meer schade ontstaat. Daarom zetten we hiervoor onze eigen professionals in.

Door middel van kennis, ervaring en goede materialen kunnen deze professionals uw oppervlakten zo goed mogelijk herstellen. Daarmee zijn uw gevelpanelen, kozijnen of deuren weer voor jaren beschermd tegen atmosferische invloeden. Zo kunnen onze specialisten bijvoorbeeld dof plastic laten glanzen.

Periodieke reiniging van aangehecht vuil is echter noodzakelijk om de werking van de coating te behouden. We adviseren u dan ook graag over een meer jaren onderhoud planning. Voor vragen op het gebied van reinigen gevel kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen.

De toepassingen

Doordat Protect Plus een coating heeft ontwikkeld voor de lange termijn zult u uw te behandelen object zien veranderen. Door het reinigen en aanbrengen van de  coating zal uw object zo goed als nieuw worden. Daarom kunt u bijvoorbeeld wit hard plastic schoonmaken laten uitvoeren door Protect Plus

Dat wil zeggen dat de glans terug komt en dat er bescherming wordt geboden. Echter is het noodzakelijk om uw behandelde oppervlakte wel periodiek te blijven reinigen van aangehecht vuil. Zo waarborgt u de werking van de aangebrachte coating.

Het toepassen van de Protect Plus coating kunt u op oneindig veel materialen doen. Zo kunt u voor onze oppervlaktebehandeling van metalen kiezen. Daarnaast is het bijvoorbeeld ook mogelijk om een doffe, verweerde benzinepomp een upgrade te geven.

Kortom, geen uitdaging is te gek voor Protect Plus. Bent u benieuwd geworden hoe uw oppervlak zijn natuurlijke uitstraling terug krijgt nadat we het grondig reinigen gevel hebben afgewerkt? Of wilt u weten hoe een meerjaren onderhoudsplanning voor u pand eruit ziet? Neem dan gerust contact op.

Reinigen gevel

Mogelijkheden voor oppervlaktebehandeling voor metalen

Reinigen met ‘normale’ schoonmaakmiddelen heeft slechts een kortdurend effect. Het reinigen en beschermen van verkrijt, verkleurd en verweerd aluminium biedt jarenlange bescherming tegen weersinvloeden. Zo voorkomt u dat het materiaal volledig degradeert en er verdere gebreken ontstaan. De coatings van Protect Plus zijn ontwikkeld voor de lange termijn.

Met onze unieke en effectieve werkwijze verlengen we de levensduur van uw pand. Protect Plus past deze methode toe op een breed scala aan oppervlakten en verwijdert zo onder andere kalkaanslag, oxidatie en roest.

Van kozijn tot hekwerk en van boei tot liftdeur. Zo reinigen en beschermen wij uw materialen voor lange tijd, zodat weersinvloeden geen effect hebben. De coating is sneldrogend en schilfert niet. Staat uw pand in een gebied waarin de invloed van zee extra groot is? Dan informeren wij u graag over onze methode voor extra zoutbescherming.

Meer weten over
verweerd kunststof reinigen

Benieuwd hoe het uw gevel na het grondig reinigen gevel haar natuurlijke uitstraling terugkrijgt? Of wilt u weten hoe een meerjarenonderhoudsplanning voor uw pand eruit kan zien? Neem dan contact met ons op!

Plaagslagen 8
7463 PH Rijssen

Vul uw gegevens in
Wij zorgen zo spoedig mogelijk voor een reactie.

    Volg Protect Plus nu ook via Facebook!

    Start met typen en druk op Enter om te zoeken

    Chat openen
    1
    Hallo, welkom bij Protectplus. Stel hier je vraag.