Reinigen RVS

Wanneer u zoekt naar RVS reinigen is het goed mogelijk dat u beschikt over verweerd, of verkleurd RVS. Wanneer RVS in aanraking komt met verschillende weersinvloeden is het mogelijk dat uw oppervlakte wordt aangetast. Echter zijn er ook mogelijkheden om het aangetaste oppervlak te behandelen. Daardoor ontstaat een uitstraling als nieuw.

Doordat vuil diep in het oppervlakte trekt zult u dit met een reguliere schoonmaakbeurt niet kunnen verwijderen. Door middel van een diepgaande reiniging word het vuil uit de diepste poriën van het materiaal verwijderd. Zo ontstaat een schoon en fris oppervlak. Door middel van onze speciale coating biedt het schoonmaken niet alleen resultaat voor de korte duur. De coating beschermt het oppervlak tegen nieuw vuil en zal uw RVS beschermen. Kortom, wanneer u zoekt naar reinigen RVS kunt u ProtectPlus inschakelen voor een passende oplossing.

reinigen rvs

Reinigen RVS

Oppervlakte herstellen

Reinigen RVS voert ProtectPlus uit aan de hand van een doordacht plan. Zo voorkomen we schade door verkeerd handelen. Het herstellen van uw oppervlakte gebeurt op milieuvriendelijke wijze. Daardoor is een reiniging voor uw RVS niet schadelijk voor het milieu. Bij een RVS oppervlak kunt u denken aan meer dan uw RVS kozijnen, wat te denken van bijvoorbeeld deuren, profielen of andere RVS oppervlakte. Met de juiste kennis en middelen zullen de specialisten van Protect Plus uw RVS oppervlakte reinigen en herstellen. Zo ontstaat hét beste resultaat. Periodieke reiniging van aangehecht vuil blijft noodzakelijk om de werking van de coating te behouden. Wij adviseren u graag over een meer jaren onderhoud planning.

Benieuwd hoe wij het reinigen van uw RVS oppervlakten aanpakken? Wij vertellen het u graag, neem vrijblijvend contact op met Protect Plus voor meer informatie over onze mogelijkheden.

ProtectPlus, meer dan een oppervlaktebehandeling

Alle gladde oppervlakten – van aluminium tot kunststof – verweren of verkleuren na verloop van tijd. Met de ProtectPlus oppervlaktebehandeling voorkomt of verhelpt u deze problemen. Deze professionele methode brengt het materiaal weer in originele staat, tast naastgelegen oppervlakten niet aan en heeft een langdurig effect. Uw kozijnen, gevels etc. zijn tientallen jaren beschermd. Want de oppervlaktebehandeling behoudt voor lange tijd zijn beschermende en esthetische eigenschappen.

Reinigen RVS

Oppervlaktebehandeling op staal, aluminium en metaal

Reinigen met ‘normale’ schoonmaakmiddelen heeft slechts een kortdurend effect. Het reinigen en beschermen van verkrijt, verkleurd en verweerd aluminium biedt jarenlange bescherming tegen weersinvloeden. Zo voorkomt u dat het materiaal volledig degradeert en er verdere gebreken ontstaan. De coatings van ProtectPlus zijn ontwikkeld voor de lange termijn. Met een professionele oppervlaktebehandeling van o.a. staal, aluminium of metaal verlengt u de levensduur van uw pand.

ProtectPlus past deze methode toe op een breed scala aan oppervlakten en verwijdert zo onder andere kalkaanslag, oxidatie en roest. Van kozijn tot hekwerk en van boei tot liftdeur. Zo reinigen en beschermen wij uw materialen voor lange tijd, zodat weersinvloeden geen effect hebben. De coating is sneldrogend en schilfert niet. Staat uw pand in een gebied waarin de invloed van zee extra groot is? Dan informeren wij u graag over onze methode voor extra zoutbescherming.

Oneindig veel toepassingen

Doordat ProtectPlus een coating heeft ontwikkeld voor de lange termijn zal u bij het reinigen RVS uw object zien veranderen. Door het reinigen en aanbrengen van de  coating zal uw object zo goed als nieuw worden. Dat wil zeggen dat de glans terug komt en dat er bescherming wordt geboden. Echter is het noodzakelijk om uw behandelde oppervlakte wel periodiek te blijven reinigen van aangehecht vuil. Zo waarborgt u de werking van de aangebrachte coating. Het toepassen van de ProtectPlus coating kunt u op oneindig veel materialen doen. Zo kunt u er voor kiezen uw aluminium kozijn te laten behandelen. Daarnaast is het ook mogelijk om een doffe, verweerde benzinepomp een upgrade te geven. Kortom, geen uitdaging is te gek voor ProtectPlus.

Bent u benieuwd geworden hoe uw oppervlakte zijn natuurlijke uitstraling terug krijgt? Of wilt u weten hoe een meer jaren onderhoudsplanning voor u pand eruit ziet? Neem dan gerust contact op.

Reinigen RVS

Volg de werkzaamheden van ProtectPlus nu ook via Facebook!

Oplossingen voor renoveren en onderhoud

ProtectPlus biedt een oplossing voor het onderhouden en reinigen van uw oppervlakten. Zo ook voor het reinigen RVS oppervlakten als gevelbekleding, deuren en/of kozijnen. Na verloop van tijd zullen uw aluminium, kunststof of metalen oppervlaktes hun glans en uitstraling verliezen. Doordat deze oppervlakten te maken krijgen met alle atmosferische invloeden als bijvoorbeeld zonlicht. Door middel van de ProtectPlus coating kunt u uw ondergrond reinigen, herstellen en voorzien van een coating. Deze coating zal uw oppervlakte laten stralen.

Daarnaast kunt u de milieuvriendelijke coating van ProtectPlus toepassen op oneindig veel oppervlakten. Bijvoorbeeld wanneer u kiest voor reinigen RVS. De een componenten basis in de coating zorgt voor een flexibele werking. Daarnaast bevat het een geïntegreerde uv-blocker en is het ook nog eens vuilafstotend. Dankzij de hoge weerstand is het oppervlak weer als nieuw, zonder voortdurend schoonmaken. Bent u benieuwd wat ProtectPlus voor u kan betekenen? Vraag dan snel informatie aan.

Start met typen en druk op Enter om te zoeken

Chat openen
1
Hallo, welkom bij Protectplus. Stel hier je vraag.