RVS behandelen

Wanneer u geïnteresseerd bent in RVS behandelen, bent u bij ProtectPlus aan het juiste adres. Weersinvloeden tasten het RVS aan waardoor ze hun glans en uitstraling verliezen. ProtectPlus is instaat om RVS behandelen zodat deze weer zo goed als nieuw is. Waar normale schoonmaakmiddelen slechts een kortdurend effect heeft, heeft ProtectPlus de oplossing voor lange termijn.

Onze coatings zijn namelijk ontwikkeld om oppervlaktes voor een lange periode te beschermen. De eencomponentenbasis zorgt voor een flexibele werking en bevat een geïntegreerde uv-blocker. Daarbij is het ook nog eens vuilafstotend. RVS behandelen tegen de invloeden van alle weersomstandigheden wordt professioneel uitgevoerd door ons. Wanneer de behandeling klaar is, is het RVS oppervlakte weer als nieuw. Nadat het RVS behandelen klaar is, is er vervolgens weinig onderhoud vereist.

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van RVS behandelen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We voorzien u graag van deskundig advies en informatie!

Investeren in de toekomst

Investeren in de toekomst van uw pand. Dat kan met Protect Plus! Zo kost het schoonmaken van bijvoorbeeld een aluminium deur of kozijn veel tijd en energie. Vaak levert het ook niet het gewenste effect voor de korte, en lange termijn. Vrijwel ieder materiaal verliest na verloop van tijd de glans en uitstraling. Reinigen van bijvoorbeeld kunststof kozijnen zorgt ervoor dat deze weer als nieuw worden.

Daardoor kan het pand een verweerde uitstraling krijgen. Niet alleen verliest het daarmee de uitstraling. Maar ook zal het vertrouwen van uw klanten verminderen. Een muur reinigen is dan de enige oplossing om het vertrouwen terug te winnen. Ook hebben ‘normale’ reinigingsmiddelen niet altijd het gewenste effect bij het rvs behandelen

Juiste gebruik van middelen

Door het gebruik van de juiste reiniging- en beschermingsmiddelen zal Protect Plus eerst zorgen voor een diepgaande reiniging. Vervolgens bieden wij uw oppervlak een passende bescherming. De coating van Protect Plus zijn ontwikkeld voor de lange termijn. Zo zal bijvoorbeeld na het rvs behandelen, het rvs oppervlakte blijven stralen.

De een-componentenbasis van onze coating zorgt voor een flexibele werking. Zo bevat de coating ook een geïntegreerde uv-blocker en is vuilafstotend. De milieuvriendelijke coating craqueleert niet en zorgt voor een uitstekende hechting. Dankzij de hoge weerstand is het oppervlak weer als nieuw. En… voor een flink aantal jaren! Kortom, een buitenmuur reinigen loont!

Herstellen en behandelen

Wanneer uw pand invloed ondervind van bijvoorbeeld weer of vuil is het mogelijk dat uw oppervlaktes beschadigd raken. Protect Plus beschikt over een methode om het beschadigde oppervlak weer te reinigen en herstellen.

Zo zal op een milieuvriendelijke wijze het oppervlak gereinigd worden waarna het direct behandeld wordt. Hierdoor voorkomt u dat het materiaal beschadigd raakt en meer schade ontstaat. Daarom zetten we hiervoor onze eigen professionals in.

Door middel van kennis, ervaring en goede materialen kunnen deze professionals uw oppervlakten zo goed mogelijk herstellen. Daarmee zijn uw gevelpanelen, kozijnen of deuren weer voor jaren beschermd tegen atmosferische invloeden. Zo kunnen onze specialisten bijvoorbeeld dof plastic laten glanzen.

Periodieke reiniging van aangehecht vuil is echter noodzakelijk om de werking van de coating te behouden. We adviseren u graag over een meer jaren onderhoud planning.

De toepassingen

Doordat Protect Plus een coating heeft ontwikkeld voor de lange termijn zult u uw te behandelen object zien veranderen. Door het reinigen en aanbrengen van de  coating zal uw object zo goed als nieuw worden. Daarom kunt u bijvoorbeeld wit hard plastic schoonmaken laten uitvoeren door Protect Plus

Dat wil zeggen dat de glans terug komt en dat er bescherming wordt geboden. Echter is het noodzakelijk om uw behandelde oppervlakte wel periodiek te blijven reinigen van aangehecht vuil. Zo waarborgt u de werking van de aangebrachte coating.

Het toepassen van de Protect Plus coating kunt u op oneindig veel materialen doen. Zo kunt u er voor kiezen uw rvs behandelen. Daarnaast is het ook mogelijk om een doffe, verweerde benzinepomp een upgrade te geven.

Kortom, geen uitdaging is te gek voor Protect Plus. Bent u benieuwd geworden hoe wij uw rvs behandelen? Of wilt u weten hoe een meerjaren onderhoudsplanning voor u pand eruit ziet? Neem dan gerust contact op.

RVS behandelen

Mogelijkheden voor RVS behandelen

Reinigen met ‘normale’ schoonmaakmiddelen heeft slechts een kortdurend effect. Het reinigen en beschermen van verkrijt, verkleurd en verweerd aluminium biedt jarenlange bescherming tegen weersinvloeden. Zo voorkomt u dat het materiaal volledig degradeert en er verdere gebreken ontstaan. De coatings van Protect Plus zijn ontwikkeld voor de lange termijn.

Met een professionele oppervlaktebehandeling van o.a. staal, aluminium of metaal verlengt u de levensduur van uw pand. Protect Plus past deze methode toe op een breed scala aan oppervlakten en verwijdert zo onder andere kalkaanslag, oxidatie en roest.

Van kozijn tot hekwerk en van boei tot liftdeur. Zo reinigen en beschermen wij uw materialen voor lange tijd, zodat weersinvloeden geen effect hebben. De coating is sneldrogend en schilfert niet. Staat uw pand in een gebied waarin de invloed van zee extra groot is? Dan informeren wij u graag over onze methode voor extra zoutbescherming.

Meer weten over
verweerd kunststof reinigen

Benieuwd hoe Protect Plus bij rvs behandelen zijn natuurlijke uitstraling terugkrijgt? Wilt u weten hoe een meerjarenonderhoudsplanning voor uw pand eruit kan zien? Neem dan contact met ons op!

Plaagslagen 8
7463 PH Rijssen

Vul uw gegevens in
Wij zorgen zo spoedig mogelijk voor een reactie.

    Volg Protect Plus nu ook via Facebook!

    Start met typen en druk op Enter om te zoeken

    Chat openen
    1
    Hallo, welkom bij Protectplus. Stel hier je vraag.