Verkleurde gevelbekleding poetsen

Wanneer u zoekt op verkleurde gevelbekleding poetsen bent u daarvoor aan het juiste adres bij Protect Plus. Zo beschikt Protect Plus over een manier om uw gevelbekleding te reinigen en beschermen tegen invloeden van buitenaf. Hiermee voorkomt u bijvoorbeeld verkleuring van het oppervlak.

Doordat Protect Plus uw gevelbekleding niet alleen poetst maar ook beschermt is deze beschermd tegen allerlei invloeden. Hierbij kunt u denken aan vuil of weersinvloeden. Doordat de coating vuilafstotend is zal het vuil geen kans krijgen zich te hechten. Daarnaast craqueleert de coating van Protect Plus niet. Daarmee is het een oplossing voor de lange termijn.

Wilt u meer informatie ontvangen over de werkwijze van Protect Plus? Of over het gebruik van onze coating? Neem dan contact op met Protect Plus en laat u adviseren door een van onze medewerkers.

Verkleurde gevelbekleding poetsen

Verkleurde gevelbekleding poetsen

Aluminium herstellen

Om uw aluminium oppervlak te behandelen heeft u een goed doordacht plan nodig. Zo voorkomt u dat u schade maakt. We herstellen geanodiseerd en gepoedercoat aluminium in profielen, kozijnen, (overhead)deuren etc. op milieuvriendelijke wijze.

Het aanbrengen van de ProtectPlus coating is een nauwkeurig en secuur proces en dat geldt ook voor de voorbehandeling. Daarom zetten we hiervoor onze eigen professionals in. Door middel van kennis, ervaring en goede materialen kunnen deze professionals uw oppervlakten zo goed mogelijk herstellen.

Daarmee zijn uw gevelpanelen, kozijnen of deuren weer voor jaren beschermd tegen atmosferische invloeden. Periodieke reiniging van aangehecht vuil is echter noodzakelijk om de werking van de coating te behouden. We adviseren u graag over een meer jaren onderhoud planning.

ProtectPlus, meer dan een oppervlaktebehandeling

Alle gladde oppervlakten – van aluminium tot kunststof – verweren of verkleuren na verloop van tijd. Met de ProtectPlus oppervlaktebehandeling voorkomt of verhelpt u deze problemen. D

eze professionele methode brengt het materiaal weer in originele staat, tast naastgelegen oppervlakten niet aan en heeft een langdurig effect. Uw kozijnen, gevels etc. zijn tientallen jaren beschermd.

Want de oppervlaktebehandeling behoudt voor lange tijd zijn beschermende en esthetische eigenschappen.

Verkleurde gevelbekleding poetsen

Oppervlaktebehandeling op metaal, aluminium en kunststof

Reinigen met ‘normale’ schoonmaakmiddelen heeft slechts een kortdurend effect. Het reinigen en beschermen van verkrijt, verkleurd en verweerd aluminium biedt jarenlange bescherming tegen weersinvloeden.

Zo voorkomt u dat het materiaal volledig degradeert en er verdere gebreken ontstaan. De coatings van ProtectPlus zijn ontwikkeld voor de lange termijn. Met een professionele oppervlaktebehandeling van o.a. staal, aluminium of metaal verlengt u de levensduur van uw pand. ProtectPlus past deze methode toe op een breed scala aan oppervlakten en verwijdert zo onder andere kalkaanslag, oxidatie en roest.

Van kozijn tot hekwerk en van boei tot liftdeur. Zo reinigen en beschermen wij uw materialen voor lange tijd, zodat weersinvloeden geen effect hebben. De coating is sneldrogend en schilfert niet.

Staat uw pand in een gebied waarin de invloed van zee extra groot is? Dan informeren wij u graag over onze methode voor extra zoutbescherming.

Oneindig veel toepassingen

Doordat ProtectPlus een coating heeft ontwikkeld voor de lange termijn zult u uw te behandelen object zien veranderen. Door het reinigen en aanbrengen van de  coating zal uw object zo goed als nieuw worden.

Dat wil zeggen dat de glans terug komt en dat er bescherming wordt geboden. Echter is het noodzakelijk om uw behandelde oppervlakte wel periodiek te blijven reinigen van aangehecht vuil. Zo waarborgt u de werking van de aangebrachte coating.

Het toepassen van de ProtectPlus coating kunt u op oneindig veel materialen doen. Zo kunt u er voor kiezen uw aluminium kozijn te laten behandelen. Daarnaast is het ook mogelijk om een doffe, verweerde benzinepomp een upgrade te geven.

Kortom, geen uitdaging is te gek voor ProtectPlus. Bent u benieuwd geworden hoe uw gevel zijn natuurlijke uitstraling terug krijgt? Of wilt u weten hoe een meerjarenonderhoudsplanning voor u pand eruit ziet? Neem dan gerust contact op.

Verkleurde gevelbekleding poetsen

Volg de werkzaamheden van ProtectPlus nu ook via Facebook!

Oplossingen voor renoveren en onderhoud

ProtectPlus biedt een oplossing voor het onderhouden en reinigen van uw oppervlakten. Oppervlakten als gevelbekleding, deuren en/of kozijnen. Na verloop van tijd zullen uw aluminium, kunststof of metalen oppervlaktes hun glans en uitstraling verliezen.

Doordat deze oppervlakten te maken krijgen met alle atmosferische invloeden als bijvoorbeeld zonlicht. Door middel van de ProtectPlus coating kunt u uw ondergrond reinigen, herstellen en voorzien van een coating. Deze coating zal uw oppervlakte laten stralen.

Daarnaast kunt u de milieuvriendelijke coating van ProtectPlus toepassen op oneindig veel oppervlakten. Bijvoorbeeld wanneer u kiest voor reinigen brons aluminium. De een componenten basis in de coating zorgt voor een flexibele werking.

Daarnaast bevat het een geïntegreerde uv-blocker en is het ook nog eens vuilafstotend. Dankzij de hoge weerstand is het oppervlak weer als nieuw, zonder voortdurend schoonmaken. Bent u benieuwd wat ProtectPlus voor u kan betekenen? Vraag dan snel informatie aan.

Start met typen en druk op Enter om te zoeken

Chat openen
1
Hallo, welkom bij Protectplus. Stel hier je vraag.